Leesrapport

Diensten Leesrapport

Als je een Deens, Noors of Zweeds boek krijgt aangeboden waar je graag meer over wilt weten, kan ik een leesrapport voor je maken.

Ik lees het boek en maak er een uitgebreid verslag van, met een samenvatting van het verhaal, eventuele vertaalproblemen, citaten uit recensies (ja, óók van de slechte recensies!) uit zowel kranten als van boekenblogs en natuurlijk met mijn persoonlijke oordeel over het boek. 

Mijn leesrapporten worden door redacteurs zeer op prijs gesteld vanwege het eerlijke en heldere oordeel: als ik een boek niets vind, dan zeg ik dat ook. De uiteindelijke beslissing om een titel aan te kopen ligt altijd bij de Nederlandse redacteur, ik zal je zo goed mogelijk van dienst zijn met een gedegen motivatie. 

Als je alleen wat korte informatie nodig hebt over een boek, een schrijver of een Scandinavische uitgever dat binnen een halfuurtje op de mail kan staan, dan doe ik gratis.

Als om een uitgebreid verslag gaat, reken ik € 100,– (ex. BTW) als het geen haast heeft, dus als ik een week de tijd krijg om het te lezen en het verslag te maken.

Als je wel haast hebt en het binnen een of twee dagen klaar moet zijn, dan kost zo’n leesrapport € 200,– (ex BTW).